Conform definitiei din dictionar, mierea este o substantă dulce de culoare galben-maroniu, produsa din albine din nectarul diverselor tipuri de flori. Mierea nu este doar un aliment minune ci si unul dintre cele mai vechi si eficiente produse cosmetice naturale. Mierea contine ceruri, zaharuri si minerale, având proprietăti hidratante si anti-iritante,
In preajma lui Valentine’s Day primesc pe e-mail o intrebare delicata din partea unui client de origine straina: care dintre Valentine’s Day sau ziua de Dragobete este mai importanta in Romania?  Desi intrebarea este destul de pertinenta, venind din partea unui strain, probabil bulversat de faptul ca romanii respecta doua sarbatori dedicate iubirii intr-un interval …
Laptisorul de matca este considerat ca fiind un adevarat izvor de viata, o fantana a tineretii ce are proprietati de-a dretpul uimitoare. Caracteristicile sale erau bine cunoscute in lumea antica, femeile de atunci folosind laptisorul de matca pentru a-si spori frumusetea naturala.
Motivele pentru care inca nu ai un abdomen perfect sunt variate. Poate fi deoarece: 1)      consideri ca asa sunt genele tale si esti predispus(a) sa fi mai grasut(a) pentru tot restul vietii si sa fi nevoit(a)sa iti acoperi burtica cu bluze mai largi si sa eviti vara sa te afisezi la piscina.
Este important cum va alegeti caruciorul, deoarece acesta trebuie sa se potriveasca stilului dvs. de viata! Un carucior comod si adaptat nevoilor dvs. va face fiecare plimbare in natura o adevarata placere! La cumpararea caruciorului pentru copii trebuie sa fiti atenti la: curelele de sustinere, accesoriile caruciorului sunt importante: capotina, invelitoare ploaie, invelitoare picioruse, umbrela de soare.

Lasă un comentariu