Cate ceva despre chat

Despre Chat In primul rand vom incepe cu o descriere a acestui mod de comunicare pe Internet. Termenul chat (la origine un cuvânt englezesc însemnând „sporovăială”, „taifas”, „discuție”;) desemnează un dialog sau schimb de replici (text) scrise și transmise instantaneu între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informației, de obicei în Internet.
O trăsătură caracteristică a chat-urilor este utilizarea masivă a prescurtărilor, pe care un chatter (un participant la chat) le învață repede. De pildă „cu”, citit literă cu literă pe englezește (spelling), se pronunță

– care corespunde acustic foarte bine și cuvintelor „see you” = „la revedere”, „pa”.
Pasiunea pentru chat am descoperit-o la 19 ani, cand din plictiseala, din nevoia de a comunica si de a-mi face prieteni intram pe toate canalele care-mi treceau prin minte si pe care le gaseam in lista de pe Google.
La inceput vorbeam cu oricine. Nu conta varsta, sexul sau nationalitatea. Eram bucuros cand venea cineva sa ma salute sau cand mi se raspundea la salut. Invatasem (si eram mandru de asta) ca “asl” inseamna “age sex location” si o foloseam pe post de introducere in fiecare discutie.
Unul dintre cei mai folositi clienti de chat este programul mIRC creat de Khalad Mardam-Bey. Acesta se gaseste pe majoritatea CD-urilor de la revistele despre computere sau pe internet la adresa : mirc.com. Este versiune shareware limitata la 30 de zile (dar functioneaza corect si dupa aceea).
Cea mai mare comunitate de chat cu web in care poti intalni fete frumoase, baieti simpatici si un radio online cu cea mai buna muzica. In Comunitatea noastra aveti posibilitatea sa vizualizati/postati fotografii, videoclipuri, sa va faceti prieteni, sa comentati poze si filmulete si multe altele alaturi de sute de utilizatori deja inregistrati in comunitatea noastra. Te asteptam cu drag pe www.chetuieste.ro

Lasă un comentariu