3 activități de curte super distractive pentru copiii care iubesc natura

Natura și exteriorul sunt într-adevăr cel mai bun loc de joacă pentru copii. Cu toate acestea, părinții nu le pot duce tot timpul în camping, la plajă sau într-un parc de stat. În timp ce un parc din apropiere este o alegere bună, copiii se pot plictisi de repetare. Știai însă că nu trebuie să pleci de acasă pentru ca cei mici să se bucure de natură și activități în aer liber? Tot ce trebuie este curtea ta!

 

Încercați oricare dintre aceste activități super distractive din curtea din spate pentru copiii care iubesc natura!

 

Atribuiți un loc special în aer liber

 

În curtea din spate sau în parcul local, lăsați copilul să aleagă un „loc special” unde vor reveni des. Anunțați-i că este locul lor și doar al lor, deoarece acest lucru îi va încuraja și mai mult să petreacă timpul în aer liber.

Vizitați adesea acest loc pentru a sta doar cu micuțul dvs. – pentru a observa viața sălbatică din jur, pentru a identifica copacii și alte animale din jur sau chiar păsările și animalele locale.

Aflați despre creaturile din curtea din spate

Acesta este un lucru distractiv de făcut pentru micuții curioși! Vor învăța și ele multe. Veți avea nevoie de un ghid de teren sau de o listă cu fotografii ale animalelor de casă obișnuite (există multe pe internet). De asemenea, veți avea nevoie de o scândură veche pentru a vă așeza pe murdărie. Verificați din când în când după câteva zile până la o săptămână dacă s-au adunat insecte sub bord.

 

După ce vedeți o varietate, le puteți cere copiilor să iasă, cu lupe, să identifice și să observe diferitele creaturi.

 

Sapă în murdărie

Această activitate va fi cu siguranță dezordonată, dar va fi extrem de distractivă și educativă. Ce copil nu vrea să se joace în murdăria moale și noroi? Cu supravegherea dvs., asigurați-vă copilului o lopată și un petic de murdărie moale în care se poate săpa. Pentru a face jocul în aer liber mai distractiv, adăugați o găleată plină cu apă pentru a face noroi.

Copiii pot explora găsind lucruri în murdărie, cum ar fi diferite dimensiuni și forme de roci, rădăcini, bulbi și chiar viermi! Nu vă faceți griji cu privire la mizerie, nu se va compara cu amintirea super distractivă din copilărie pe care copilul dvs. o va face și o va aminti de mulți ani!

Nimic nu îi educă pe copii mai bine decât natura și exteriorul. Poate fi destul de provocator și uneori dezordonat, dar totul va merita. Aici gasiti jocuri si jucarii cu activități super distractive pentru copii!

Comentariile sunt închise.