Beneficiaza de servicii medicale gratuite chiar si atunci cand treci granita

Spread the love

Persoanele care isi petrec parte insemnata din viata pe meleaguri straine sau intr-o continua deplasare dintr-o in tara in alta sunt primele care trebuie sa dispuna de o asigurare de sanatate pentru calatorie. Aceasta reprezinta, in prima instanta, o metoda de precautie si mai apoi o dovada de responsabilitate fata de propria persoana. Ingrijirile medicale in strainatate, chiar si cele de minima complexitate, pot presupune costuri foarte mari, pe care nu multe persoane si l-ar putea permite. Tocmai de aceea ai nevoie de acest document care sa iti ofera acoperire financiara pentru orice problema de sanatate cu care te confrunti atunci cand esti departe de casa. Daca vrei sa inchei acum o asigurare medicala de calatorie, intra aici: https://tcv.com.ro/asigurare-medicala-de-calatorie/!

TCV iti pune la dispozitie cele mai avantajoase contracte de asigurare medicala

Data fiind pozitia TCV de broker acreditat si foarte apreciat, reuseste sa adune in oferta sa nume mari ale unor societati de asigurari care sa isi prezinte ofertele prin intermediul platformei. Asadar, la o simpla cautare a unei asigurari medicale de calatorie pe site, vor fi generate nenumarate optiuni din care sa alegi, in functie de pret si de aria sa de acoperire.

De asemenea, daca alegerea devine dificila, ai la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia sa stabilesti pretul ideal pe care trebuie sa il platesti pentru un astfel de serviciu si apoi sa alegi in functie de acesta. Nu trebuie decat sa completezi datele personale, tipul de asigurare dorit si perioada de valabilitate si iti vor fi furnizate rezultate cat mai compatibile cu cerintele tale.

Obtine asigurarea de calatorie online in doar cativa pasi

Pentru a simplifica pe cat posibil etapele birocratice, intreg procesul s-a digitalizat, acum fiind posibil sa semnezi un contract in doar cateva click-uri. Poti face acest lucru chiar si cu o zi inaintea plecarii deoarece totul dureaza cateva minute iar polita devine activa de la miezul noptii. Astfel, timpul nu va mai reprezenta un impediment.

Pentru inceput trebuie sa accesezi site-ul tcv.com.ro si sa selectezi tipul de document pe care vrei sa il obtii. Ulterior, vei fi intampinat de un formular in care va trebui sa introduci date personale si informatii specifice precum destinatia sau scopul si durata calatoriei. Trimiti solicitarea spre analiza in urma careia vei primi variante de oferte personalizate. Compari preturile si o selectezi pe cea pe care o consideri mai potrivita, urmand sa semnezi contractul, sa achiti contravaloarea stabilita si sa primesti documentul pe email.

Ce riscuri acopera o asigurare de calatorie de la TCV?

Majoritatea situatiilor care iti pun sanatatea sau viata in pericol sunt prevazute in contract. Imbolnavirea, accidentele sau situatiile urgente sunt prioritare.