Capteaza momente unice cu ajutorul camerelor pentru sport de la iUni

Spread the love

Practicarea sporturilor extreme te poate duce pe meleaguri la care nu te-ai gandit vreodata. Atunci cand ajungi sa cunosti situatii nemaiintalnite, sa descoperi peisaje unice si sa traiesti totul la intensitate maxima, dorinta sa impartasesti toate aceste lucruri cu cat mai multa lume devine acerba. Acum ai sansa sa ii incluzi si pe cei mai putini curajosi in filmul tau cu ajutorul unor camere video special concepute pentru a surprinde aceste imagini.

Cumpara din magazinul iUni si transforma-ti pasiunea in arta vizuala cu ajutorul camerelor pentru sport.

Surprinzi mai mult decat iti propui

Datorita specificatiilor tehnice de care dispun, ai ocazia sa filmezi cadre pe care poate ca nu le-ai fi observat cu ochiul liber. Obiectivul ultra-wide in asociere cu capacitatea de a capta sute de cadre pe secunda face din camera pentru sport un dispozitiv de surprindere a unor momente unice. Cu alte cuvinte, vei putea filma secvente si peisaje suplimentare, pe langa punctul tau central de interes, ceea ce va adauga plus valoare imaginilor finale.

Imagini la calitate inalta chiar si in cele mai nefavorabile conditii

Este conceputa in asa fel incat sa poata inregistra la o calitate foarte buna chiar si in miscare, la viteze foarte mari, conditii care nu ar conferi suficienta stabilitate unei camere normale. Astfel, camerele pentru sport nu vor cunoaste evenimente care sa le puna in dificultate calitatea. Te vei bucura de imagini filmate in rezolutie Full HD chiar si in situatii in care pana si ochiul tau ar intampina dificultati de focusare si nu numai.

Fac fata tuturor provocarilor

Pentru ca practicarea sporturilor extreme vine la pachet cu situatii pe masura, carcasa camerelor trebuie sa anticipeze si sa reziste in fata celor mai mari provocari. Sunt create dupa principii tehnice inovatoare care le ajuta sa fie rezistente la apa, frig, praf sau chiar socuri puternice. Pentru ca astfel de accidente sunt inevitabile de cele mai multe ori, echipamentul trebuie sa se adapteze la contextul in care urmeaza sa fie folosit.

Sunt compacte si usor de utilizat

Atunci cand alegi sa sari de la distante uriase sau te antrenezi in curse de mare viteza, cu siguranta ca ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa tii o camera in mana de care sa trebuiasca sa ai grija. De aceea, la iUni vei gasi modele pe care sa le poti utiliza intuitiv fara implicarea ta directa. Acest lucru se traduce printr-un sistem de prindere modern, pe cap sau in alte zone care sa nu iti afecteze vizibilitatea si mobilitatea. In plus, au o capacitate de inregistrare de foarte multe ore consecutive, ceea ce face sa nu fie necesara pornirea sau inchiderea lor periodica. Functiile de auto-focus si stabilizare a imaginii sunt de asemenea necesare pentru a nu avea grija felului in care filmezi si sa nu te deconcentreze de la scopul tau principal.

Beneficiaza de avantajele specifice iUni

Practicarea unor sporturi de o asemenea amploare este in sine o pasiune costisitoare. De aceea, la iUni ne dorim sa oferim o mana de ajutor tuturor sportivilor cu variante de echipamente audio si video mai mult decat accesibile. Astfel, au ocazia sa creeze amintiri pe care le vor pastra cu ei toata viata si pe care le vor putea impartasi si cu alte persoane. Preturile variaza semnificativ de la un model la altul si sunt setate in asa fel incat sa se incadreze in mai multe categorii de bugete. Sunt produse foarte rezistente, ceea ce inseamna ca odata ce ai achizitionat o camera sport de la noi, vei scapa de grija unui echipament nou cel putin pentru cativa ani.