Ce nu iti spune nimeni despre nuntile pe plaja | Rochii de mireasa edenbride.ro

Spread the love

Imaginea idilica a mirilor care se saruta pe fundalul unei mari azurii. Teapa! O mare teapa! Nu spune nimeni ca mirii nu se vor saruta. Sau ca marea nu e azurie. Dar decorul acela de ilustrata da mari batai de cap, indiferent daca esti unul din cei doi protagonisti sau doar simplu participant la eveniment.

In primul rand esti foarte limitat vestimentar in ceea ce priveste orice fel de tinute, rochii de mireasa si nu numai. La o nunta pe plaja mireasa nu va purta niciodata o rochie de mireasa printesa, fiindca ar ara efectiv plaja. Poate sa aleaga doar ceva lejer, diafan, fluid, cam in genul celor de la Eden Bride. Nimeni nu poate purta tocuri pentru ca risti sa ramai intepenit. Trebuie sa te resemnezi cu gandul ca o sa ai oricum nisip in incaltari, ceea ce va fi cel putin deranjant peste cateva ore, mai ales daca vrei sa dansezi.

Pe plaja bate vantul – tot timpul! Si nu e neaparat o boare usoara, asa numita briza. Uneori ia pe sus umbrelele de pe plaja, stii? Deci cu toate cele trei tuburi de fixativ pe care o sa le consume cine te aranjeaza, riscul ca lucrurile sa arate extrem de diferit intr-un timp foarte scurt sunt mari. Coafurile lejere devin un „i fell out of bed a minute ago”, iar cocurile sofisticate se transforma in stilul „just woke up like this”.

Daca planuiesti sa servesti ceva invitatilor in acelasi decor, fie de baut sau de mancat, fii sigura ca totul va fi asezonat cu nisip, deci va capata o rontaiala specifica, suparatoare.

Nuntile pe plaja presupun ancorarea serioasa a elementelor de recuzita, fiindca solul e, sa zicem, oarecum miscator. Asa ca pregatirile la fata locului trebuie sa inceapa cu mult inainte, ca fiecare element sa stea asa cum trebuie.

Lumina la mare e ciudatica, pentru ca se reflecta in suprafata apei. Cel mai bine e sa faceti cateva probe cu fotograful inainte, ca sa stiti la ce sa va asteptati si sa va puneti de acord ce e de facut pentru fiecare scenariu, fie ca straluceste soarele, fie ca se aduna nori de furtuna.

Daca iti asumi toate cele de mai sus, atunci inseamna ca iti doresti pe bune o nunta pe malul marii si va fi sigur superb.