Cum să încorporezi accente metalice în orice cameră

Cum să încorporezi accente metalice în orice cameră
Spread the love

Cum să încorporezi accente metalice în orice cameră

Accentele metalice au fost una dintre cele mai importante tendințe de decorare a casei în ultimii câțiva ani și, dacă am învățat ceva, este că nu puteți greși niciodată și nu veți putea merge peste bord cu încorporarea de accente metalice în toată casa! Fiecare cameră din casa ta poate beneficia de un mic upgrade metalic. De la adăugări de decor, precum oglinzi și articole de mobilier, există atât de multe modalități unice de a aduce un mic bling în casa ta. Daca vrei sa scapi de o grija, ai putea sa apelezi la un designer de interior specializat in servicii de design interior care sa se ocupe de acest aspect pentru tine. Acesta te-ar putea ajuta sa alegi mobilierul potrivit din prima, astfel incat sa economisesti si timp si bani.

Amestecarea metalelor în decorul casei a fost un imens nu, dar acum, nu numai că este acceptat că este pe deplin îmbrățișat! Acum este momentul să experimentați și să vă jucați cu asocierea aurului cu argintul sau bronzul cu aurul trandafir în toată casa dvs.!

Accente metalice de acasă

Decorul metalic există de mult timp, iar în unele case mai vechi, amplasarea sau culoarea metalului poate părea depășită. Cel mai bine este să vă concentrați pe utilizarea obiectelor de decor cu linii mai curate și amestecarea strategică a metalelor.

Decor bucătărie

Toată lumea iubește o bucătărie albă curată și clară și nimic nu complimentează dulapurile albe mai bine decât mânerele ușilor din bronz. Chiar dacă nu aveți o bucătărie albă, există alte modalități de a încorpora accente metalice în acest spațiu.

Decor Baie

Baia dvs. ar trebui să fie o oază, deoarece este una dintre cele mai utilizate camere din fiecare casă. Dacă te temi să intri în baie, este timpul pentru un upgrade atât de necesar. Nu există un loc mai bun pentru a adăuga accente metalice decât în ​​baia ta. La fel ca în bucătăria dvs., există zone strategice pe care le puteți evidenția cu accente metalice.

Peretele galeriei

Ai visat să ai un perete de galerie în casa ta, dar ești copleșit de toate modalitățile posibile de a decora spațiul? Un perete galerie metalică monocromatică cu rame asortate și imagini de coordonare și lucrări de artă va adăuga frumusețe oricărei camere din casa ta.

Luați în considerare încadrarea peretelui dvs. cu rafturi pentru cărți, pentru a aduce niște obiecte de colecție sau bibelouri distractive pe care le-ați acumulat de-a lungul anilor. „Metalele își aduc propriul element în proiectare; Încerc întotdeauna să încorporez metalele în conceptele mele. În opinia mea, metalele sunt o necesitate ”, a spus Mautner. Gândiți-vă la acest spațiu ca la propria dvs. galerie de artă, schimbați obiecte de sezon cu cărți de masă de cafea cu spini de aur.

De la bucătăria dvs. până la dormitorul dvs., există atât de multe moduri diferite de a încorpora metalice în întreaga casă fără a vă rupe banca sau a vă face casa să se simtă elegantă. Cele mai mici adăugiri vă pot ajuta să spuneți o poveste coezivă a decorului casei.

Citeste și 8 greșeli pe care le poti evița când îți amenajezi casa