O vitrina rece pentru peste va spori vanzarile unitatii dumneavoastra

vitrina rece
Spread the love

In industria alimentara, pestele ocupa un loc special pentru romani. Apreciat atat de cei care urmaresc un stil de viata sanatos, cat si de cei religiosi care respecta anumite date specifice pentru consumul acestui aliment, este esential sa va asigurati ca pastrati si prezentati pestele in cele mai bune conditii, indiferent daca sunteti proprietarul unei pescarii, al unui supermarket sau al unui restaurant.

O vitrina rece pentru peste nu doar ca va ajuta sa mentineti calitatea produselor o perioada indelungata, evitand risipa alimentara, ci va poate si spori profiturile, atragand clientii cu o prezentare apetisanta a produselor.

Importanta unei vitrine refrigerate pentru peste

Pentru a va asigura ca pastrati si prezentati pestele in cele mai bune conditii, o vitrina rece pentru peste este esentiala. Aceasta ofera o serie de beneficii majore:

Pastrarea calitatii produselor

Cu o temperatura constanta si controlata, vitrina refrigerata mentine prospetimea si calitatea pestelui pentru o perioada mai lunga de timp. Acest lucru ajuta la evitarea risipei alimentare si la oferirea produselor de cea mai buna calitate clientilor dumneavoastra.

Atragerea clientilor cu o prezentare apetisanta

Vitrinele pentru peste sunt proiectate pentru a pune in valoare produsele si a atrage atentia clientilor. Un aspect apetisant si curat poate face diferenta in alegerea clientilor de a cumpara sau nu produsele dumneavoastra.

Modele de la Fresco.ro

Cand vine vorba de achizitionarea unui model de vitrina rece pentru peste, nu toate produsele sunt la fel. Fresco Expert, un furnizor profesionist cu o experienta de peste 30 de ani in industria bucatariilor profesionale din Romania, ofera trei modele diferite, fiecare cu caracteristici unice:

Modelul HDC0010

 • Lungime: 1,5 metri

 • Capacitate: 0,8 metri patrati

 • Temperatura de lucru: 0-6 grade Celsius (racire statica)

 • Greutate: 165 kg

Modelul HDC0003

 • Lungime: 2,5 metri

 • Capacitate: 2,07 metri patrati

 • Geam curbat

 • Temperatura de lucru: 0-2 grade Celsius (racire statica)

 • Greutate: 287 kg

Modelul HDC0004

 • Lungime: 3 metri

 • Capacitate: 2,5 metri patrati

 • Geam curbat

 • Temperatura de lucru: 0-2 grade Celsius (racire statica)

 • Greutate: 340 kg.

Toate aceste modele vin insotite de garantia Base Care inclusa in pret, care acopera montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera. Alegerea modelului depinde de necesitatile, preferintele, bugetul si spatiul disponibil al afacerii dumneavoastra.

In concluzie, o vitrina rece pentru peste este o investitie esentiala pentru orice afacere din domeniul alimentatiei, care doreste sa ofere produse de calitate si sa atraga clientii cu o prezentare apetisanta. Tinand cont de modelele variate oferite de furnizorul mentionat anterior si beneficiile acestora, este timpul sa va asigurati ca pestele pe care il comercializati este intotdeauna proaspat si atragator pentru clienti.

Intrebari frecvente

De ce este important sa pastrez pestele intr-o vitrina rece?

Pastrarea pestelui intr-o astfel de incinta ii mentine prospetimea si calitatea, evitand astfel risipa alimentara si atragand clientii cu produse proaspete si apetisante.

Care sunt modelele disponibile in oferta unui furnizor profesionist?

Fresco.ro ofera trei modele diferite: HDC0010, HDC0003 si HDC0004, fiecare cu caracteristici unice pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Ce garantie ofera acest furnizor pentru aceste vitrine?

Toate modelele vin cu garantia Base Care inclusa in pret, care acopera montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera.

Cum pot alege modelul potrivit pentru afacerea mea?

Alegerea modelului depinde de necesitatile, preferintele, bugetul si spatiul disponibil al afacerii dumneavoastra. Consultati expertii, pentru recomandari personalizate.