Parfumuri arabesti dama – cum sa obtii succesul total in cariera?

Spread the love

Coco Channel a spus inca din timpul vechi ca “o femeie care nu foloseste parfum nu are niciun viitor”. Insa in ceea ce priveste cariera, nu folosirea parfumului este problema, ci aromele emanate care pot oferii un impuls. Cele mai bune parfumuri arabesti dama le gasesti la Shaikh Perfumes si reprezinta solutia ideala.

Parfumuri arabesti dama – un plus de incredere pentru femei in cariera

Pentru femeile din corporatii si respectiv de cariera, aparentele sunt extrem de importante. Ce inseamna ca pun accent pe imaginea proprie si pe modul in care se afiseaza. In acest context, vestimentatia este importanta, iar accesoriile de asemenea, insa elementul care influenteaza la prima vedere este parfumul care l-ar face pe interlocutor sa devina curios de persoana care il poarta.

Este important de stiut ca un parfum puternic poate indeparta un partener de afaceri iar unul delicat dar care sa puna in evidenta personalitatea poate face o femeie de cariera sa obtina succesul. Este greu totusi sa-ti imaginezi un parfum arabesc de savoare discreta, fara un anumit sentiment de incredere, putere si stima de sine.

Alegerea parfumului pentru zona de business trebuie sa fie atenta la mai multi factori decisivi. In zona proiectelor nu ne dorim nici sa fim o persoana plictisitoare dar nici sa atragem prea mult atentia asupra noastra. In acest context trebuie sa fie un echilibru care sa multumeasca pe toate planurile.

 

Parfumuri arabesti dama – arome prin care nu ai cum sa dai gres 

Bineinteles aromele se aleg mai intai de toate in functie de preferintele, de personalitatea si de PH -ul pielii unei persoane. Optiunile oferite de Shaikh Perfumes sunt alese in functie de cele mai persistente, calitative si potrivite parfumuri orientale pentru zona de cariera. Aromele lemnoase sunt o solutie potrivita atat timp cat nu sunt prea intense.

Aceasta categorie de parfumuri orientale inspira in mod special onestitate, incredere si control indiferent de pozitia in care vei fi pus. Parfumul arabesc Amour reprezinta una dintre solutiile de top pentru astfel de contexte. Aromele proaspete si constant fresh ofera acea pofta de energie de care orice femeie de business are nevoie in viata ei de zi cu zi.

Categoria de parfumuri orientale fructate sunt optiunea cea mai cautata de catre femeile dedicate, rafinate care au nevoie de un plus de prospetime. Aromele florale in schimb sunt cautate de catre femeile care prefera notele fresh dar cu un plus de feminitate si seductie. Aceasta categorie de parfumuri poate oferi un echilibru si intre notele florale si cele citrice. Un parfum exemplu in acest sens este Beyond Paradise.

 

Parfumuri arabesti dama – tendintele parfumurilor polarizante

Modul in care percepem un parfum arabesc este parte a ecuatiei din personalitatea fiecarui persoane. Desi sfaturile pot veni din diferite parti specializate, preferinta personala a unei femei provine in cea mai mare parte din experientele prin care a trecut. Daca ai o prietena buna si detine un parfum floral cu note fine in mod sigur va fi unul dintre aromele tale preferate de parfumuri orientale.

Tendinta de a alege parfumuri in functie de momentele prin care trecem este denumita drept parfumuri polarizante. Aceste tendinte nu sunt deloc gresite pentru ca persoanele au obisnuinta de a asocia anumite parfumuri cu momente si persoane din viata noastra.

In ceea ce priveste strict intalnirile de afaceri si in zona de business, marea majoritate a specialistilor se indreapta catre parfumuri orientale fresh care sa ofere purtatorului o prezenta aparte dar totusi mereu proaspata. Chiar daca avem tendinta de a ne indrepta catre aceste parfumuri polarizante, in zona de business trebuie sa le adapteze contextului.

 

Parfumuri arabesti dama – controlul inseamna intotdeauna prospetime

Cu siguranta exista parfumuri care nu sunt intocmai adecvate unei persoane tocmai pentru ca nu se potrivesc stilului acesteia. Motivul principal pentru care un parfum arabesc miroase diferit de la o femeie la alta consta in diferenta PH-ului si alti factori fizici.

Pentru femeile din zona de business care se adapteaza controlului total dar totusi sunt firi sensibile, parfumurile orientale sunt ideale pentru orice context in care se afiseaza. Pentru o femeie mereu ocupata dar care intotdeauna are timp de ea insusi, aromele fructate si florale de la Shaikh Perfumes sunt optiunea potrivita.