De ce sa te inscrii la un curs de yoga?

curs de yoga
Spread the love

Daca astazi ti-ai facut exercitiile yoga, probabil ca te simti deja relaxat. Indiferent de nivelul tau de experienta, daca o faci regulat, te vei simti mult mai bine per total. Yoga iti ofera numeroase beneficii si te ajuta sa te simti bine din cap si pana in picioare. De asemenea, yoga iti ofera beneficii pentru sanatatea fizica si psihica indiferent de varsta pe care o ai. In cazul in care treci printr-o boala si te recuperezi dupa o interventie chirurgicala, sau daca trebuie sa faci fata uni boli cronice, yoga poate sa devina parte integranta din tratamentul tau si poate sa iti grabeasca vindecarea.

Yoga imbunatateste echilibrul

Miscarile lente si resperatia profunda sunt cele care au rolul de a creste fluxul de sange si de a incalzi foarte repede musculatura in timp ce mentinerea pozitiei este cea care iti va creste puterea. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti pozitia perfecta in care sa te antrenezi.  Acesta este unul dintre cele mai importante beneficii Yoga.

Yoga contribuie la ameliorarea durerilor de spate

Yoga este foarte buna ca intindere de baza dar si pentru ameliorarea durerilor si pentru a imbunatati mobilitatea atunci cand te confrunti cu dureri de spate. Colegiul medicilor recomanda yoga ca tratament pentru dureri cronice de spate insa este recomandat sa o practici cu ajutorul unui terapeut care se pricepe.

Yoga poate usura simptomele artritei

S-a demonstrat ca yoga este cea care va ameliora o parte din tot disconfortul articulatiilor senzibile si care sunt foarte umflate pentru persoanele care au atrita, potrivit analizelor facute de specialisti. Prin urmare, o vizita la o sala de yoga se va dovedi cea mai buna solutie. Poti face yoga oriunde, inclusiv la o sala fitness Targu Mures iar noi iti recomandam sa faci doar cu un profesionist.

Yoga de va relaxa si te va ajuta sa dormi mult mai bine

Toate studiile si cercetarile arata ca o rutina consecventa de yoga inainte de a dormi te va ajuta sa ai o gandire corecta si sa iti pregatesti corect corpul pentru somn si pentru a ramane adormit. Este important sa ai un somn bun si relaxant motiv pentru care noi iti recomandam sa te asiguri ca faci tot posibilul pentru asta.

Yoga poate aduce mai multa energie si o dispozitie mai buna

Este foarte posibil sa simti o energie mentala si fizica crescuta, dar si cresterea vigilentei si a entuziasmului si mai putine sentimente negative dupa ce ai deja o rutina de practicare a yoga. Prin urmare, va trebui sa lucrezi initial cu un specialist care sa te ajute in sensul acesta si sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie la inceput, dar si sa te impiedice sa te antrenezi mult prea intens.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care sa mergi la yoga. Poti adauga pe lista si faptul ca iti vei face mai usor prieteni si te vei bucura mai mult de compania oamenilor atunci cand esti nou intr-un loc sau nu gasesti nimic altceva de facut in zona.