Exista multe modele de sutiene, alege-l pe cel potrivit tie

Spread the love

Alegerea unui sutien care sa se potriveasca sanilor tai nu este intotdeauna usoara. Avand in vedere multitudinea de modele disponibile, va puteti trezi rapid alegand un sutien care nu se potriveste sanilor vostri. Cu toate acestea, din motive de confort, sanatate si estetica, este esential sa gasiti modelul care se potriveste tipului vostru de corp. Aici va oferim aceste sfaturi pentru a va ajuta sa gasiti modelul perfect!

Alege sutienul in functie de marimea cupei

Pare simplu, dar multe femei poarta un sutien care nu corespunde masurilor lor. Prin urmare, este esential sa va cunoasteti marimea sutienului pentru a alege un model care sa va asigure o buna sustinere pe tot parcursul zilei. Pentru a va afla marimea, folositi pur si simplu o banda de masura pentru a va masura marimea bustului si a pieptului.

Alege sutienul in functie de forma pieptului

Forma sanului variaza de la o femeie la alta: pentru unele, va fi „rotund”, pentru altele „asimetric” sau „in forma de clopot”.

  • Sutiene pentru sanii in forma de mar

Sunteti norocoasa, sanii vostri sunt rotunzi in mod natural si nu este nevoie sa optati pentru sutiene push-up, cu exceptia cazului in care, desigur, considerati ca sanii vostri sunt prea mici, caz in care sutienul push-up le va da mai mult volum. In general, aceasta forma de san se potriveste majoritatii modelelor de sutien. Cu toate acestea, am selectat 3 care sunt perfecte pentru forma ta de san.

Sutienul semi rotund este ideal pentru sanii rotunzi.  Acesta pune in valoare decolteul si iti lasa umerii frumosi. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru sanii mari, deoarece sustinerea este mai putin importanta decat in cazul sutienelor fara bretele. Prin urmare, este mai potrivita pentru cupele A pana la C.

Cu sau fara arcuri, cu sau fara burete, sutienul triunghiular este perfect si pentru sanii in forma de mar. Urmeaza forma naturala a sanilor si ofera un aspect natural, oferind in acelasi timp o buna sustinere. Cu toate acestea, sanii mai mari vor prefera modelele cu armatura pentru o mai buna sustinere si mai mult confort in timpul zilei.

Pentru anumite tinute, cea mai buna alegere este reprezentata de sutiene fara bretele. Aceste sutiene pot fi montate cu usurinta sub diverse haine fara sa se vada. Spre exemplu, atunci cand purtati rochii fara bretele este ideal sa nu se vada cele de la sutine, altfel se va obtine o imagine care nu este deloc eleganta si veti transforma chiar si cea mai frumoasa rochie intr-o imagine neplacuta. Cu ajutorul sutienelor fara bretele, acum nu mai este necesar sa evitat rochiile de acest tip si puteti sa le purtati in cel mai elegant mod.

  • Sutiene pentru sanii mari, putin departati

Cunoscut si sub numele de „sani mandarine”, acest tip de sani va necesita un sutien care sa apropie sanii. Sutienul push up va fi cel mai bun aliat pentru femeile ale caror sani sunt departati. Nu este nevoie sa optati pentru un maxi push up

  • Sutiene pentru sanii in forma de para

Pentru sanii in forma de para, optati pentru un sutien cos. Acest lucru va va pune in valoare sanii si va va curba partea superioara a sanilor. Sutienul push-up este, de asemenea, potrivit pentru aceasta forma de san.

 

  • Sutiene pentru sanii asimetrici

Atunci cand ai un san mai mic decat celalalt, ar trebui sa optezi pentru sutiene cu pernute detasabile. Acest lucru va permite sa indepartati buretele de la un san pentru a-l echilibra pe celalalt.

  • Sutiene pentru sanii „est-vest”

Aveti capetele pieptului opuse. In acest caz, va recomandam sa purtati un sutien care sa va acopere bine sanii.