Helppy.ro te ajuta sa scapi de murdaria din casa

Spread the love

Helppy.ro este firma ce ofera curatenie la domiciliu la preturi foarte avantajoase. Firma de curatenie te poate ajuta atunci cand nu ai timpul necesar sa faci curat si ordine in casa.

Curatarea trebuie efectuata in conformitate cu anumite reguli, adica, pornind de la zone curate si trecand la zone mai poluate. Exista, de asemenea, standarde pentru curatarea spatiilor, iar pentru a evita conflictele cu clientii, totul trebuie documentat.

Standardele iau in considerare costurile de curatare a spatiilor, in functie de timp, zona, numar de incaperi, cantitatea necesara de echipamente si instalatii.

Este elaborat un program de curatare specific, iar suprafata totala este, de obicei, impartita la mai multi angajati. Fiecare este responsabil pentru propria sa zona de curatare si foloseste doar propriile sale instrumente, detergenti si echipamente.

Serviciile de curatenie la domiciliu si curatenie birouri sunt doua domenii diferite, care necesita abilitati si experienta profesionala si, prin urmare, firmele care ofera servicii de curatenie, dispun de echipe pe fiecare zona, fara a interfera intre ele.

Curatarea domiciliului reprezinta o parte din indatoririle fiecaruia. Este doar un fapt al vietii: spalarea vaselor, spalarea hainelor, eliminarea murdariei de pe podea si asa mai departe. Nimeni nu se bucura cu adevarat de munca, dar nici nu poate fi lasata prea mult timp fara sa-i acorzi atentie.

Curatarea dupa o amenajare sau dupa o reparatie – necesita mult efort, putere si timp. Munti de resturi de constructie, un strat gros de praf, pete pe mobila, usi, geamuri si multe altele. Expertii unei firme de curatenie la domiciliu sau birou vor face fata eficient si rapid acestei sarcini. Fie ca optezi pentru un serviciu de curatenie la domiciliu, sau curatenie in birouri, acestea vor fi curatate in timp util si in cel mai eficient mod posibil.

Lista lucrarilor include:

– Eliminarea deseurilor de constructii;

– Curatarea spatiului de praful de constructie;

– Curatarea podelelor;

– Indepartarea urmelor de ciment, vopsea etc;

– Curatare integrata umeda a tuturor suprafetelor;

– Indepartarea petelor persistente, incapatanate;

– Lustruirea podelelor din lemn;

– Curatarea profesionala a ferestrelor, a pervazelor, spalarea suprafetei de sticla si rame (in interior, exterior);

– Indepartarea murdariei de pe intrerupatoare, lampi, jaluzele;

– Curatarea si dezinfectarea toaletei, a cazii si a intregii bai;

– Curatarea uscata a covoarelor, a mobilierului tapitat.

Apeland la un serviciu de curatenie Bucuresti economisesti timp si beneficiezi de o curatenie profesionala efectuata de experti in domeniu cu ani de experienta in spate.

Este o optiune care se pliaza perfvect pe nevoile oamenilor moderni care din apcate numai au timp pentur curatenie. Atuncic and lucrezi pana la 10 ore pe zi nu iti mai vine sa faci curat acasa, insa din fericire helppy.ro poate oferi acest serviciu de calitate la un pret mai mult decat avantajos! Firmele de call center, institutiile private si cabinetele apeleaza cu incredere la helppy.ro, deoarece serviciile lor sunt cunoscute epntru eficienta si rapiditatea lor. Curatenia a fost din totdeauna importnata iar acum trebuie sa fim de 10 ori mai atenti la mediul nostru inconjurator.