Opteaza pentru capitonari pereti dube impreuna cu Tecnolam

Spread the love

Daca iti doresti ca interiorul dubei tale sa arate mai bine si sa ii confere un alt aspect, alege capitonari pereti dube impreuna cu Tecnolam. Iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de ceea ce iti place, dar dincolo de aspect, vorbim si despre capacitatea de a fi pretejat in caz de accidente sau de lovituri. Tecnolam Romania  realizeaza si executa capitonari pentru diverse tipuri de autoturisme, precum autoutilitare, fara a se tine cont de marca sau model. Prin urmare, in functie de ceea ce preferi sau chiar de nevoile specifice pe care le deservesc acestea, putem produce capitonari de placaj, capitonati de tabla, capitonari de aluminiu striat de 2,5 mm, dar si capitonari de aluminiu lucios de 1 mm.

Mai mult decat atat, mmentionam ca in vedere eficientizarii si facilitarii procesului de motare, dar si pentru o rezistenta sporita, capitionarile peretilor furgonetelor sunt facute din produse de calitate superioara, debitate cu echipamente inovative. De asemenea, dispunem de un pantograf cu CNC sau laser, care are capacitatea de a decupa materialul cu maximum de finete si acuratete, permitand respectarea punctuala a detaliilor si formei interioare a autoutilitarei. Opteaza pentru un interior aspectuos cu capacitate de protectie impotriva loviturilor sau accidentelor de la Tecnolam si nu vei regreta. Ne onoram toate comenzile cu profesionalism si seriozitate, punand intotdeauna pe primul loc nevoile clientilor nostri. Daca va doriti ca furgoneta sau duba pe care o detineti sa aiba parte de un plus de protectie, alegeti capitonari pereti dube impreuna cu Tecnolam.

De asemenea, poti alege un interior al autoutilitarei tale mult mai protejat mult mai bine de socuri si accidente. In afara de un aspect frumos si curat, acest tip de amenajare amplifica si senzatia de siguranta transportului bunurilor si produselor.

Tecnolam Romania produce capitonari pereti furgonete cu produse de cea mai buna calitate, debitate cu aparatura moderna, foarte performanta. In cele din urma, produsul final se va potrivi de minune formei si dimensiunii dubei si va arata ireprosabil. Pentru o montare mai usoara, materialul ales va fi prevazut cu anumite perforatii, menite sa va ajute sa puteti fixa totul cu mai multa usurinta.

De asemenea, la Tecnolam putem realiza capitonari pentru peretii laterali, usi laterale si posterioare, spatele cabinei soferului sau pasajul de roata a autovehiculului. In ceea ce priveste materialele utilizate, obisnuim sa folosim produse cat mai adecvate nevoilor pe care le aveti, care sa corespunda cat mai bine scopului si destinatiei autoutilitarei pe care noi o echipam. Fabricam capitonajele interioare din placaj sau aluminiu, pentru orice fel de model de furgoneta, astfel ca va puteti baza pe ceea ce reusim noi sa facem pentru toti clientii care ne solicita produsele sau serviciile.