Produsele cu acid hialuronic, minuni la pret redus cu un cod reducere notino

Spread the love

Acidul hialuronic a intrat în viața noastră de zi cu zi, dar nu știm întotdeauna originea acestuia. Iată câteva indicații pentru a înțelege mai bine această substanță care ne ajută să reducem ridurile!18

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în corpul nostru, în multe celule ale corpului nostru. Este foarte util pentru protejarea și lubrifierea articulațiilor. Lucrările științifice și cercetările au reușit să facă celulele să prolifereze și să le reproducă pentru a crea o substanță sintetică. Acidul hialuronic permite corpului să umple spațiile dintre fibre, asigurând astfel elasticitatea pielii. Dar se deteriorează în timp. La 50 de ani, aveți deja doar jumătate din capitalul acidului hialuronic. Acesta este motivul pentru care se formează riduri, deoarece spațiile nu mai sunt umplute. Substanța este utilizată în medicină estetică în formă să sintetică pentru efectuarea liftingurilor.

Acidul hialuronic este utilizat în principal ca ingredient anti-îmbătrânire, hidratant, ferm. Se folosește pentru a menține pielea elastică și pentru a netezi liniile fine.

Reduceți efectele îmbătrânirii cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este ales pentru îngrijirea anti-îmbătrânire și acțiunile de umplere a ridurilor. Se folosește mai mult decât colagenul, deoarece este mai puțin alergenic. Substanța se amestecă cu acid hialuronic în derm pentru a da un efect natural și pentru a umple ridurile, menținând în același timp expresiile faciale. Produsul sintetic există în două forme: formă reticulată este mai densă și fluidă și oferă un efect de 6 până la 9 luni; formă necorespunzătoare este mai fluidă și se estompează după doar 3 luni. Avantajul acidului hialuronic este efectul său imediat.

Tratamente pentru reducerea îmbătrânirii pielii pentru acasă doar cu un cod reducere notino

Dacă aveți oroare de ace și de halat alb, trebuie să știți că cidul hialuronic nu este doar pentru medicină cosmetică de la clinică. Există, de asemenea, multe tratamente cosmetice care sunt făcute din acid hialuronic foarte concentrat. Aplicat ridurilor, acidul hialuronic netezește pielea prin umplerea spațiilor formate în timp pe piele. Îmbătrânirea este încetinită de tratamentele antirid și stimulente sub formă de creme. Există, de asemenea, suplimente alimentare de înghițit. Intră în sânge și apoi refac epiderma. Substanța este utilizată pentru a reduce pliurile nazolabiale, colțurile buzelor, ridurile frunții și liniile încruntate: fiecare rîd are marca să, dar poate fi, de asemenea, redusă printr-o îngrijire adecvată. Cu toate acestea, luați întotdeauna petrecerea pentru a vă încredința pielea unor profesioniști recunoscuți și evitați să faceți injecții practicienilor a căror reputație nu o cunoașteți.

Majoritatea tratamentelor cosmetice îmbogățite cu acid hialuronic sunt etichetate „antirid” sau „anti-îmbătrânire”. Cu toate acestea, acest ingredient nu este numai pentru pielea matură. Acidul hialuronic are proprietăți de vindecare, netezire și hidratare. Este recomandabil să utilizați produse de înfrumusețare care conțin acid hialuronic (cremă de față, cremă de ochi, ser etc.) de la vârsta de 20 de ani – adică imediat ce producția noastră de acid hialuronic începe să scadă. Această este cea mai bună soluție alternativă la injecțiile sub piele, de adoptat acum în rutină ta de frumusețe și de achiziționat la un preț bun cu un cod reducere notino.