Sfaturi pentru manichiura

Spread the love

Cuvântul manichiură este compus din două cuvinte latinești „manus”, care înseamnă mâini, și „cura”, care înseamnă îngrijire. Toată lumea, indiferent de sex, își dorește să aibă mâini moi, atrăgătoare și unghii curate și îngrijite….de aceea văd în manichiură soluția pentru acest lucru.

Cumpara un kit de unghii cu gel de pe acest site sau din acest magazin online .

Nu este necesar să mergeți la salonul de înfrumusețare pentru a o face, ci o puteți face ca și când aveți timp și acasă. Vă oferim aici sfaturi pentru o manichiură profesională cu doar câțiva bănuți și cu timpul dumneavoastră.

1. În primul rând, modelează-ți unghiile în funcție de forma degetului. Șlefuiți unghiile cu mișcări înainte și înapoi pe placa de emory.

2. Luați un bol cu apă caldă și adăugați șampon pentru a o face săpunită. Înmuiați mâinile în el timp de 5-10 minute pentru a înmuia pielea uscată și cuticulele aspre.

3. Exfoliați cu un exfoliant bun ca un amestec de săpun și sare sau zahăr. Acest lucru va îndepărta celulele vechi și moarte ale pielii. 4. Clătiți mâinile.

4. Uscați mâinile cu un prosop curat.

5. Împingeți cuticulele înmuiate cu un împingător de cuticule sau cu un băț de portocală. Curățați și sub unghii cu împingătorul de cuticule.

6. Aplicați loțiune de mâini în cantitate generoasă și masați cu ea astfel încât pielea să o absoarbă bine.

7. Ștergeți excesul de loțiune cu un prosop curat și uscat.

8. Aplicați ojă de unghii la alegere.

Un tratament de manichiură o dată pe săptămână menține mâinile să arate mai sănătoase și mai tinere.

Manichiura franțuzească- În zilele noastre a apărut și o nouă versiune a tratamentului de manichiură, cunoscută sub numele de „manichiură franțuzească”. Cel mai adesea este recomandată atunci când doriți mâini imediat curățate, deoarece trebuie să vă deplasați în grabă la o petrecere.