Vine vara bine`mi pare, ma duc in Costinesti la plimbare!

Spread the love

Se pare ca pe zi ce trece ne apropiem tot mai rapid de sezonul estival 2013 iar eu personal am inceput deja sa ma incalzesc numai cu gandul la soarele arzator de pe plaja, la muzica buna de pe litoral, la terasele si cluburile de a malul marii si la briza acesteia care ne racoreste in zilele toride. Da stiu, mai sunt vreo  2-3 luni pana sa ne putem face bagajele si planurile pentru mare insa ofertele de cazare pe litoral nu lipsesc.

In statiunea Costinesti, o multime de unitati de cazare si-au afisat deja ofertele pentru 1 mai sau pentru luna iunie a acestui an. Zecii de oferte , care mai de care mai avantajoase, imi fac cu ochiul inca de pe acum. Numai cand ma gandesc ca a mai ramas atat de putin pana cand voi putea lenevii la soare cu un cocktail rece sau pana cand ma voi putea racorii in valurile marii, ma uit dupa pachetele promotionale pentru ca , cum bine stiti , daca iti rezervi din timp locul de cazare Costinesti ai parte de tarife mult mai scazute fata de cei care cauta cazare la fata locului.

Pentru perioada 1 mai 2021 o pensiune/ vila din Costinesti isi ofera serviciile incepand cu tariful de 150 lei / noapte. Incepand cu luna iunie a acestui an, puteti gasii si cazare cu 140 lei/noapte , bineinteles la o unitate de cazare care nu va ofera prea multe facilitati, de o margareta sau maxim 2. Tarifele variza in functie de pozitionarea unitatilor de cazare, de facilitatile si confortul oferite de catre acestea dar si de perioada in care alegeti sa veniti la mare! Chiar si in mijlocul sezonului estival veti putea gasii cazare in Costinesti la tariful de doar 160-170 lei/noapte!

Daca si voua vi s-a facut dor de mare si vreti sa aveti locul pus de`o parte, trebuie sa stiti ca va puteti achizitiona un pachet promotional de 1 saptamana ( 6+1 gratis) pentru luna iunie la tariful de doar 240 lei/sejurul/camera dubla, fara alte facilitati incluse.