5 sfaturi pentru gasirea celor mai bune gene false

Spread the love

Genele false sunt acele “accesorii” de beauty care adauga un nivel de glam la orice tip de look, dar nu sunt intotdeauna cele mai usor de aplicat. Sigur, puteti opta pentru extensii de gene, dar daca preferati o solutie temporara pentru ocazii speciale, genele false sunt perfecte pentru dvs.

Pentru a alege cu usurinta genele false care vi se potrivesc, va vom da 5 sfaturi importante.

Sfatul nr. 1: Lasati-va propriile gene sa va ghideze

Nu toate genele false sunt create in mod egal, asa ca jumatate din lupta pe care o aveti de dat consta in gasirea unei perechi potrivite pentru dvs. Daca aveti gene mai scurte, rezistati dorintei de a compensa cu un stil extra lung. Daca genele sunt mai lungi si mai rare, nu incercati sa le completati cu gene mai scurte si mai groase. Si daca aveti o culoare mai deschisa, optati pentru o pereche de gene maro in loc de negre si invers. Scopul este acela de a va imbunatati propriile gene cu un stil care imita ceea ce v-a dat mama natura. Astfel de gene puteti gasi la Mira Beauty.

Sfatul nr. 2: Atentie la lungimi

Genele noastre naturale sunt compuse din lungimi mixte, deci evitati genele care au exact aceeasi lungime. Aceste stiluri sunt grozave pentru un look fashion, dramatic sau retro, dar nu sunt ideale pentru viata de zi cu zi. Pentru zi cu zi, cel mai indicat ar fi sa alegeti gene fir cu fir. Aceste tipuri de gene, pe care vi le poate aplica un profesionist, va ofera lungime si volum fara a parea un look nefiresc.

Sfatul nr. 3: Transparenta

Cele mai multe benzi de gene false sunt asezate pe o banda neagra, care poate arata ca o linie subtire de creion de ochi atunci cand este aplicata, dar sunt, de asemenea, predispuse la afisarea imperfectiunilor si a erorilor de aliniere. Cele realizate cu o banda transparenta, daca nu vorbim de genele fir cu fir, sunt ideale pentru multe femei, mai ales daca acestea doresc sa isi aplice acasa genele, deoarece faciliteaza camuflarea greselilor si a defectelor in aplicare. Efectul invizibil al genelor mai pline, fara linia neagra, este perfect pentru look-ul din timpul zilei.

Sfatul nr. 4: Alege adezivul potrivit

Este important sa stiti daca sunteti sensibila la latex sau nu, deoarece multi adezivi contin acest ingredient. Pentru persoanele sensibile, optati pentru formule fara latex. Cautati intotdeauna adeziv de calitate, de la magazine specializate precum Mira Beauty.

Sfatul nr. 5: Gasiti o penseta cu un capat usor de manevrat

O alta modalitate de a asigura o reusita este de a folosi ceea ce profesionistii numesc pensete pentru aplicarea genelor. Acestea au mai multe forme si sunt realizate din mai multe materiale. Puteti achiztiona pensete din otel inoxidabil sau titan, ori magnetice. Acest instrument mic, poate fi folosit pentru a separa si aplica foarte usor fiecare fir in parte.

Asadar, tineti cont de aceste lucruri cand doriti sa cumparati gene false. De asemenea, pentru o mai buna aplicare, va sfatuim sa apelati la un profesionist in aplicarea genelor false.