Ce cadouri pentru baieti sa oferi micutilor de 8 ani? O multime de idei pentru a-i face fericiti

cadouri pentru baieti
Spread the love

Care sunt cele mai bune cadouri pentru copiii de 8 ani? Cele care le vor face ochii sa straluceasca, care le vor surprinde si care nu vor ramane inchise intr-un sertar luni de zile. Te intrebi, in fiecare an se intreaba bunicii, matusile, unchii, prietenii si rudele. Iata o multime de idei diferite, toate potrivite pentru copii de 8 ani. Inspira-te! Veti gasi cu siguranta ceva potrivit. Aici gasesti mai multe idei despre cadouri baieti, o parte inspirate din magazinul Jubi.

Ce cadou sa oferi unui copil de 8 ani?

Imaginarea cadourilor potrivite pentru copiii de 8 ani nu este usoara, deoarece la aceasta varsta copiii pot fi foarte hotarati in privinta a ceea ce isi doresc (si mai ales a ceea ce nu isi doresc), incep sa se simta adulti si considera multe jocuri si jucarii ca fiind „lucruri pentru copii”. Daca il intrebati pe un copil de aceasta varsta ce isi doreste drept cadou, este foarte probabil sa va raspunda cu incredere numind jocurile electronice sau ultima jucarie scumpa vazuta intr-o reclama.

Oferiti o experienta

In loc de un obiect, puteti oferi o experienta: o lectie de navigatie, skateboarding, schi, prima lor plimbare cu calul. Sa te aventurezi in ceva complet nou este un cadou care iti va ramane in memorie pentru totdeauna. Fara ca aceasta sa devina neaparat o pasiune care sa fie dezvoltata pe parcursul anului, poate ramane o zi speciala.

Cadouri pentru baieti pentru a se simti bine

Multe obiecte de zi cu zi pot fi cadouri apreciate pentru copiii de 8 ani, daca au rolul de a-i face sa se simta adulti: un breloc cu o copie a cheilor de la usa de la intrare, un portofel ca al tatei, o geanta de mana, o cutie cu unelte mici, cum ar fi surubelnite si arzatoare pentru treburi marunte.

Plante

V-ati gandit vreodata sa daruiti o planta unui copil? Daca sunt bine alese, plantele sunt printre cele mai originale cadouri pentru copiii de 8 ani: un cadou neobisnuit si util pentru a invata sa aiba grija de ceva.

Jurnal cu inchidere de siguranta

La aceasta varsta, ei incep sa se simta maturi si vor sa-si protejeze secretele. Asadar, printre cadourile pentru copiii de 8 ani care ar putea functiona se numara un jurnal secret cu lacat, sau un seif: o cutie mica de metal pe care o puteti gasi in orice magazin de feronerie, cu cheie sau lacat, in care isi pot pastra cele mai pretioase comori.

Calendar

Un calendar colorat pe care sa-l agati in camera este un cadou minunat si ieftin. Poate aleasa in functie de interesele si preferintele voastre.

Jucarii creative

„O jucarie buna este 90% copil si 10% jucarie”. Imi place aceasta fraza! Cele mai bune jucarii sunt cele in care copilul face munca, iar jucaria este doar un indiciu. Jucariile care lasa loc creativitatii sunt cadouri excelente pentru copiii de 8 ani: ii ajuta sa descopere placerea de a invata ceva nou si, mai ales, ii ajuta sa se simta bine si capabili sa faca.