Cu ajutorul poligrafului am scos adevarul la lumina.

Spread the love

De aproape un an am un job la un Supermarket unde colegii sunt dispusi sa te ajute, sa te inteleaga cu schimbul intre ture. M-am obisnuit repede, iar cand ai de lucru timpul trece mult mai repede. Suntem o echipa formata din zece oameni si se lucreaza in doua schimburi.  Intr-una din zile se anunta  un posibil inventar,oricum nu reprezenta nici o problema, lucrand tot in acest domeniu stiam cam ce se intampla. Seful de tura nu prea ma inghitea si de cateva zile incerca sa fie mai altfel.Era cam dubios comportamentul lui, nestiind ca in urma cu doua zile se furase bautura si tigari. Asta era si motivul pentru care se facea inventar. I-am spus ca ma gandesc sa nu ma incurce inventarul cu ore peste program, in conditiile in care se auzea ca se face dimineata si ca nu am cu cine lasa copilul.
Pana la urma a venit si ziua de inventar, au fost verificate stocurile sau numarat produsele, totul sa terminat repede. M-am linistit, apoi mi-am vazut de treaba mea. La plecare am avut surpriza neplacuta sa fiu chemat in birou, alaturi de alti catva colegi. Eram toti banuiti de furt. Ne uitam unul la altul si nu stiam ce se intampla. Nimeni nu spunea nimic, toti incercau sa-si motiveze nevinovatia. Pana la urma seful ne-a dat o adresa la care trebuia sa ne prezentam spunandu-ne ca va afla pana la urma adevarul la acest cabinet prin metoda poligraf. Desi nu prea stiam ce inseamna asta, am acceptat, deoarece ma stiam ca nu am facut astfel de rau. In ziua testului m-am dus la adresa respective. Domnul respective de la cabinet mi-a explicat la inceput in ce consta testul poligraf. Nu aveam nimic pe constinta de care sa determine un rezultat negative.

Dupa ce au facut si ceilalti colegi testul cu detectorul de minciuni, a venit si rezultatul. Nu m-am gandit niciodata ca in echipa mea putea sa existe si colegi de care furtul era un al doilea job. Pana la urma am aflat ca un coleg facea fura tigari si bautura. Din ziua aceea am inceput sa nu mai am incredere in colegii mei. De multe ori ma intreb daca sa am incredere sau nu. In continuare merg la servicii si sunt multumit ca nu am fost dat afara. As putea sa zic ca recomand acest test poligraf si pentru alti.