Iata de ce sa optezi pentru un fiset metalic dotat inclusiv cu caseta! Utilizarile sunt nenumarate!

fiset metalic
Spread the love

Ti-ai dorit vreodata sa ai un loc sigur in care sa tii departe de privirile curiosilor diverse documente, jurnale, bunuri de valoare sau colectii de suflet? Stiai ca exista modele de fiset metalic dotate cu caseta, in care poti depozita in cele mai bune conditii chiar si bijuterii sau clasoare de timbre?

 

Prin achizitionarea acestui mobilier din oferta www.viamond.ro, poti rezolva numeroase probleme organizatorice si poti beneficia de nenumarate avantaje. Desi este utilizat in special in sectoarele comerciale si industriale, datorita structurii super rezistente, acesta se incadreaza perfect si in birouri sau spatii din locuinta. Designul modern si varietatea culorilor in care poate fi cumparat permit amplasarea sa in diverse locatii, fara a afecta decorul existent.

 

In functie de suprafata de care dispui si de volumul de documente pe care doresti sa il depozitezi, poti opta pentru un fiset metalic cu 1 sau 2 usi si cu 1, 2, 3 sau 4 polite. Culorile ofertante depasesc granitele impuse de tonurile sobre de gri, putand achizitiona pentru o schema cromatica mai vesela, modele vopsite in rosu, portocaliu, verde, galben, roz sau albastru.

 

Acest mobilier reprezinta cea mai buna solutie pentru sistematizarea si depozitarea cutiilor de arhivare, bibliorafturilor, dosarelor, cartilor tehnice, proiectelor, actelor, autorizatiilor sau contractelor. Insa asta nu e tot! Caseta din interiorul anumitor modele ofera un spatiu excelent pentru depozitarea obiectelor de importanta majora. Bunurile materiale, bijuteriile, timbrele, colectiile de CD-uri, tableta si telefonul, scrisorile si jurnalele, stampilele, actele firmei sau cele personale, actele casei sunt doar cateva exemple de articole ce pot fi puse la adapost in acest spatiu.

 

Caseta, o solutie sigura pentru documentele tale

 

Apeleaza la un fiset metalic cu seif atunci cand trebuie sa depozitezi lucruri de valoare sau sa limitezi accesul anumitor persoane la documentele secrete. Siguranta sporita pe care o ofera iti va garanta linistea. Acest mobilier este excelent pentru antreprenorii care vor sa isi pastreze in conditii de maxima siguranta actele firmei, chitantierele, facturierele, bonurile de consum, bonurile de carburanti, stampilele, banii sau orice alt bun cu valoare ridicata.

 

Colectiile preferate in siguranta

 

Te pasioneaza filatelia sau numismatica? Ai o colectie impresionanta de timbre si nu ai gasit inca un loc in care sa le pastrezi? Colectiile de CD-uri sau discuri de vinil au nevoie de un spatiu in care sa fie ferite de umiditate, caldura, furt sau incendiu? Cu un fiset metalic toate colectiile tale de suflet vor fi protejate.

 

Tine proiectele si contractele departe de persoanele neautorizate!

 

Daca esti proiectant, manager sau administratorul propriei firme si vrei sa tii in seif anumite proiecte, planse sau contracte, nimic mai simplu. Cu un fiset dotat cu caseta poti organiza toate documentele de lucru, separandu-le pe cele cu grad de importanta ridicat de restul actelor.

 

Respecta Standardele ISO!

 

Modelele cu structura metalica te pot ajuta sa respecti standardele de calitate ISO, oferindu-ti un spatiu generos in care sa organizezi si sa arhivezi cu usurinta dosarele, conform cerintelor impuse de aceste normative. In plus, rafturile reglabile pe inaltime iti permit depozitarea oricarui tip de document indiferent de dimensiune.

 

Daca doresti sa iti eficientizezi munca sau sa restrictionezi accesul la documentele importante, achizitioneaza un fiset metalic! Plaseaza o comanda si profita de reducerile masive de preturi!