Informatii despre pret ISO 27001

Spread the love

Oamenii aud despre calitatile unui produs si gresesc cand se lasa condusi de prejudecati in ceea ce priveste pretul acestuia. Nu toti furnizorii de bunuri si de servicii percep tarife mari pentru ceea ce ofera, mai mult de atat, multi pun la punct mai multe promotii ca toata lumea sa beneficieze de ele.

Cel mai bine este ca persoana care are nevoie de un anumit produs sau de un serviciu sa se intereseze personal despre pretul acestuia pentru ca ar putea fi mai accesibil decat crede.

Pret ISO 27001 demonstreaza pe deplin observatiile de mai sus. Multi agenti economici refuza sa se gandeasca la certificarile iso, motivand ca sunt scumpe si reprezinta o cheltuiala in plus.

In realiatate, lucrurile nu stau deloc asa.

Certificarile iso reprezinta o necesitate, nu un lux pentru ca s-au generalizat in lumea intreaga. Un antreprenor serios are cel putin doua certificari iso care se completeaza reciproc si care sunt indispensabile domeniului sau de activitate.

Aceste documente inlesnesc drumul catre succes al firmelor si companiilor, oferind urmatoarele oportunitati:

  1. Fiind o conditie eliminatorie pentru admiterea participarii la licitatiile publice, datorita lor se pot obtine contracte de milioane de euro sau de dolari. In acest fel, activitatea agentului economic respectiv este accelerata si nu stagnata. Un manager sau un patron de firma este responsabil fata de salariatii sai si trebuie sa faca tot posibilul sa le dea de lucru si sa aiba de unde le plati salariile.
  2. Cumparatorii si solicitantii serviciilor verifica din ce in ce mai mult existenta certificarilor iso care demonstreaza implementarea calitatii in unitatea respectiva. Prezenta certificarii iso 9001 inseamna oferirea de produse si servicii de calitate clientilor pe piata. In aceste conditii, cumparatorii decid sa cumpere de la posesorii certificarilor, fiindca stiu ca nu vor da gres.
  3. Certificarile iso pot gasi parteneri puternici si colaboratori loiali care vor contribui la succesul economic. In acest mod, pretul mic al certificarilor este amortizat foarte repede, mai mult de-atat aduce si beneficii mari.

Prin urmare, certificarile iso se obtin usor, costa putin si pot aduce beneficii de milioane de euro. Unele dintre ele apara consumatorii,  altele mediul, fiind benefice tuturor.

Toata lumea isi doreste sa traiasca intr-un mediu sanatos, sa respire aer curat si sa poata admira ape limpezi. Padurile reusesc in mare masura sa purifice aerul, dar taierile masive de copaci distrug echilibrul natural. Animalele raman fara arealul lor si atunci coboara incet catre sate si orase.

Din fericire, exista mecanisme prin care poluarea este diminuata si regenerarea naturii posibila. Exista filtre de aer, agentii economici pot pune la punct depozite pentru substantele periculoase sau pentru dispozitivele care au componente electronice periculoase.

Oamenii arunca multe deseuri in natura si multe dintre ele produc radiatii si afecteaza iremediabil apa, aerul, panza freatica si pamantul.

Un teren fertil poate deveni rapid infertil din cauza neglijentei umane, reteaua de apa potabila poate fi compromisa in acelasi fel.

Certificarile iso au produs o adevarata revolutie in ceea ce priveste responsabilitatea fata de mediu. Magazinele care vand electronice primesc la schimb produsele vechi si defecte de la clienti, iar in schimbul lor se ofera reduceri.

Strategia da roade, fiindca in acest mod, oamenii nu mai duc la gunoi laptopul care s-a stricat, telefonul mobil, sau componente ale computerului uzat. Multi nici bateriile alcaline nu le mai pun in tomberon, ci le duc in magazinele care le colecteaza.

Magazinele care deschid puncte de colectare a electronicelor si electrocasnicelor vechi poseda certificare iso care demonstreaza grija fata de mediu.

Daca in bucatariile lor oamenii si posesorii de restaurante instaleaza hote sa absoarba mirosurile neplacute si sa impiedice umezeala sa deterioreze bucataria si pentru fumul toxic care iese din furnale si de pe cosurile fabricilor se gasesc solutii!

Respectarea eticii in afaceri reprezinta o garantie a succesului, iar certificarea iso reprezinta garantia, angajamentul ca nu exista nicio abatere de la calea cea dreapta.

Oamenii de afaceri onesti atrag prin tot ceea ce ofera si prin comportamentul lor.  Aparitia acestor certificari a insemnat victoria moralitatii in afaceri, fiindca ele aduc multe imbunatatiri activitatilor economice de orice fel.

Se poate spune ca aceste documente asigura o viata mult mai buna si mai linistita tuturor.

Oamenii de afaceri nu mai au motive de temere, stiind ca fac totul ca la carte. Certificarile iso reduc pana la anulare amenzile date din cauza poluarii mediului sau a punerii in vanzare a unor produse de calitate indoielnica. Un comportament ecologic va genera respectul celor care traiesc in vecinatatea fabricii, a firmei sau a companiei respective.

Discutand despre produsele alimentare, calitatea deficitara a acestora poate determina imbolnaviri grave consumatorilor.

Si poluarea masiva genereaza disfunctii si boli, diminuand confortul celor care traiesc in vecinatatea unor poluatori inraiti.

Certificarile iso sunt benefice omenirii in general si se pare ca pe plan mondial s-a inteles acest lucru, de aceea ele se diversifica si sunt din ce in ce mai solicitate.

O certificare iso face minuni pentru cel care o poseda si pentru cei care lucreaza pentru acel operator economic, are relatii comerciale cu el sau locuieste in apropierea lui. Iso 9001, iso 14001, iso 45 001, iso 27001 si iso 22000 sunt la jumatate de pret si pot fi obtinute rapid, fara eforturi mari si fara pierdere de timp.

Locuitorii planetei spera ca vor avea o viata linistita si ca in curand, se vor putea plimba din nou, vor putea sa iasa cu cei dragi la restaurant, sa viziteze tarile frumoase ale lumii. Certificarile iso le dau asigurarea ca viata lor va fi la fel de buna si de frumoasa si ca mediul va fi sanatos.