Petrecerea de Craciun pentru Scolari alaturi de Brazi Artificiali

petrecere craciun brazi artificiali
Spread the love

Copiii isi vor aminti mereu de petrecerile de Craciun in scoala si cu siguranta acest lucru se va datora si faptului ca vor impartasi acest lucru alaturi de colegii lor iar bucuria Craciunului va fi un prilej de bucurie in plus; organizatorii adica profesorii, pot desfasura activitati si pot sa ofere diverse surprize care cu siguranta vor avea succes in randul celor mici.

Decorarea unui brad de Craciun

Una dintre cele mai intalnite intrebari atunci cand are loc o petrecere de Craciun este, fara indoiala, “cum decoram bradul de Craciun?“ pentru ca decorarea bradului dar si a locatiei este ceea ce ne duce in atmosfera adevarata a sarbatorii.

decor craciun brad artificialDecoratiunile pot fi simple, intotdeauna cu motive de Craciun si sa existe coordonarea in mod corespunzator de culori si obiecte. De asemenea puteti cere copiilor colaborarea lor, cu siguranta vor avea o multime de idei pentru a face chiar si propriile lor decoratiuni de Craciun.

Ca idee de decor pentru o petrecere de Craciun la scoala, un brad artificial nu trebuie sa lipseasca, decorat cat mai colorat, cu lumanari si sfere stralucitoare si cu mii de beculete radiante! Trebuie doar sa ai imaginatie si multa creativitate.

Activitatile de petrecere de Craciun

Activitatile pe care le putem organiza la petrecerile de Craciun scolare sunt variate si intotdeauna adaptate la toate varstele, de la jocuri traditionale, la scaune dansante, curse in saci, statui si jocuri de echipa, la ateliere de lucru care au de a face cu crearea de lucruri cu propriile maini, cum ar fi obiecte pictura sau crearea de desene pentru Craciun. Trebuie sa adaptam activitatile pe care le desfasuram la scoala in functie de materialele pe care ne putem baza si le avem le indemana, pentru a nu cheltui foarte multi bani si pentru a ne adapta si la bugetul prevazut pentru acest eveniment.

Meniul petrecerii scolare de Craciun

Meniurile sunt de obicei alimente destul de simple, ce pot fi pregatite rapid iar multe scoli cer in aceste cazuri ajutorul parintilor care se pot organiza pentru a aduce fiecare cate un fel de mancare si sa il imparta cu altii,. Exista de asemenea optiunea u angajarii unei firme speciale in catering pentru evenimente dar aceasta varianta este cu mult mai scumpe de obicei.

Cadourile de Craciun

Am ales brazi artificiali de la BraziCraciun.net si i-am decorat, am ales meniul, activitatile si… petrecerea e aproape pe terminate. Dar oare nu am uitat ceva, poate cea mai dorita parte a acestei petreceri? Darurile pentru copii! Asezate frumos sub brad, darurile pentru cei mici nu trebuie sa lipseasca.

De obicei, parintii cumpara copilului sau cate un cadou fara ca acesta sa stie dar mai exista varianta cumpararii la comun pentru toti scolarii. Ambele sunt binevenite atat timp cat cei mici, vor gasi ceva sub brad. Tot la acest capitol, se poate inchiria personaj deghizat in Mos Craciun (pentru un plus de magie in momentul in care copiii primesc darurile).

O petrecere la scoala va ramane in memoria copilului toata viata, cu siguranta! Copii adora brazii de Craciun si mai ales sa ii impodobeasca alaturi de parintii lor, ceea ce inseamna ca de Craciunul acesta vei putea sa te bucuri de timp de calitate impreuna, cu ajutorul unui brad artificial pemium.

Iti recomandam sa te orientezi de fiecare data spre brazi artificiali de foarte buna calitate, care sa reziste mai multi ani, fara sa fie nevoie sa ii inlocuiesti. Atunci cand iti cumperi un nou brad artificial de Craciun in trend, chiar daca il ai inca si pe celelalt de anul trecut la fel de bun, pastreaza-l pentru ca nu stii niciodata cand bradul pe care l-ai inlocuit este din nou la moda si vei avea nevoie de el.