3 motive si 3 exemple pentru care o vitrina pentru bauturi nu poate lipsi dintr-un local de succes!

vitrina bauturi
Spread the love
vitrina bauturi
 

Oricine lucreaza in industria HoReCa stie ca acesta este un domeniu in care competitia este ridicata. Pentru a crea un business profitabil, care sa reziste pe piata, cei care detin un local trebuie sa puna accent pe echipamentele necesare si sa se asigure ca acestea sunt prezente in unitatea pe care o detin.

Multitudinea de restaurante si pub-uri face ca atragerea si mentinerea clientilor fideli sa fie dificila, insa nu imposibila. Exista anumite aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere si, daca va asigurati ca acestea sunt indeplinite, veti reusi sa castigati increderea clientilor dumneavoastra. De pilda, un restaurant, bar sau cafenea poate deveni o afacere mult mai profitabila doar prin simpla prezenta a unei vitrine pentru bauturi.

Daca doriti sa va echipati localul cu o vitrina pentru bauturi de calitate, dar si cu alte echipamente profesionale, puteti apela cu incredere la furnizorul Fresco Expert. Iata doar cateva imbunatatiri pe care le veti observa instantaneu in cadrul afacerii dumneavoastra!

Clientii vor avea mai multa incredere in afacerea dumneavoastra

In momentul in care clientul intra in localul dumneavoastra, unul dintre primele lucruri pe care le face este sa analizeze oferta de produse. Prin intermediul unei vitrine destinate expunerii bauturilor, ei vor avea acces facil la produsele pe care le detineti, aspect care le va spori increderea in localul in care se afla.

Din moment ce o vitrina de bauturi detine rafturi de sticla, fiecare produs poate fi vazut cu usurinta de catre client. In plus, vitrinele au peretii laterali grosi, ceea ce face ca oferta sa para mai bogata si mai rafinata. Nu in ultimul rand, un astfel de echipament acorda un plus de eleganta localului dumneavoastra, ceea ce contribuie la cresterea increderii celor care va trec pragul.

Clientii vor fi inspirati sa comande mai multe produse

Pentru ca le este usor sa vizualizeze gama larga de produse pe care le-o puneti la dispozitie, clientii vor identifica rapid care este produsul pe care doresc sa il consume sau pe cel pe care nu l-au mai gustat de multa vreme.

Drept urmare, vitrina pentru bauturi ii determina pe clienti sa comande sortimentele preferate si chiar sa incerce unele noi. Toate aceste aspecte vor creste profitul localului pe care il detineti.

Toate produsele servite vor beneficia de temperatura adecvata

Pe langa faptul ca vitrina permite depozitarea adecvata a bauturilor, datorita acesteia, sticlele de bauturi vor fi pastrate la temperaturi scazute. Proprietarii de restaurante au nevoie de o vitrina cu mai multe rafturi, din moment ce un astfel de echipament ofera suficient spatiu pentru un numar mai mare de produse.

In momentul in care serviti produsele la temperatura indicata de catre producator, veti imbunatati experienta clientilor, ceea ce inseamna ca acestia se vor intoarce la localul dumneavoastra cu drag de fiecare data cand au ocazia!

In continuare, veti descoperi doar trei oferte de vitrine destinate depozitarii bauturilor pe care le puteti achizitiona prin intermediul furnizorului Fresco Expert!

1. Vitrina refrigerata verticala pentru bauturi (5 rafturi) – 1.961 de lei, pret redus de la 2.265 de lei

2. Vitrina bauturi, 246 de litri – 2.189 de lei, pret redus de la 2.426 de lei

3. Vitrina bauturi, 379 de litri – 2.049 de lei