Alege calitatea superioara a cartonului

Spread the love

Ipackonline.ro este un magazin online ce ofera solutii practice si avantajoase financiar pentru producatorii de vinuri, dar si pentru magazinele care trebuie sa transporte sticle de vin si sampanie. Categoria lor de cutii transport sticle ofera produse de calitate din carton format din 5 straturi care nu numai ca absoarbe socul la impact, insa protejeaza sticlele si de praf sau umezeala.

De ce producatorii si magazinele aleg cutiile din carton ondulat?

Cutiile din carton ondulat sunt mai puternice decat cutiile de carton obisnuit. Actioneaza ca o perna stabila pentru orice produs pe care il sustin in timpul transportului si manipularii. Dimensiunea cartonului ondulat poate varia in functie de marime si grosime. Cartonul ondulat este conceput pentru a mentine umiditatea si bacteriile departe de produsele din interior, acest lucru este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste la timpii mari de transport.

Ambalajul ondulat este usor de personalizat. Poti face ca producatorii de cutii sa proiecteze cutii personalizate in conformitate cu cerintele personale de afaceri. Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai ieftine optiuni de ambalare. Nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea cutiilor. In afara de asta, cartonul ondulat este destul de usor de reciclat.

Cerinta ridicata de pe piata vinurilor a facut ca industria sa explodeze inca de la inceputurile secolului XX, insa pentru a satisface aceasta cerinta a fost nevoie si de altceva in afara de mijloace de transport fiabile. De exemplu, cutiile in care erau transportate vinurile in trecut erau din lemn, insa lazile din lemn sunt costisitoare si grele. Industrializarea hartiei a facut posibila fabricarea cartonului ondulat care este folosit pentru transportul sticlelor de vin, dar si pentru transportul de marfuri alimentare, textile sau plastice. Intr-o cutie de carton poti depozita o multime de lucruri si se dovedesc adesea foarte utile si pentru cand ne mutam la casa noua. Este mai simplu sa bagi totul in cutii de carton pe care le poti oricum refolosi sau, pur si simplu, le poti plia pentru a le depozita in pod pana cand vei avea din nou nevoie.

Materialul de ambalare ondulat poate fi personalizat pentru a ne ajuta cu brandingul si constientizarea brandului. Branding-ul personalizat este o modalitate excelenta de a impresiona clientii, deoarece arata mai profesionist si inseamna foarte mult pentru dezvoltarea afacerii. Poti alege, de asemenea, sa oferi cutiilor tale o nota personala, care trebuie sa castige loialitatea clientilor si sa le pastrezi pentru mai multa exploatare.

Cartonul ondulat este format din 70-100% materiale reciclate, ceea ce il face unul dintre cele mai ecologice materiale de ambalare disponibile. Cutiile din carton ondulat sunt, de asemenea, destul de usor de reciclat, de reutilizat si de eliminat, deoarece majoritatea producatorilor nu folosesc inalbitori sau coloranti.

Daca se intampla sa fabrici sau sa transporti produse grele, atunci nu vei dori sa maresti greutatea si costul de transport al produselor tale cu ambalaje grele, nu? Aici se vede cartonul ondulat, deoarece este puternic si usor. De asemenea, a folosi un ambalaj usor este foarte convenabil pentru cumparatori, in special daca nu li se aplica costuri suplimentare pentru expediere fara a fi nevoiti sa faca compromisuri cu privire la siguranta produselor lor.

Ambalajul din carton ondulat este unul dintre cele mai reciclate materiale de pe planeta. Cutiile pot fi, de asemenea, pliate si ambalate pentru a fi refolosite atunci cand este nevoie. Cutiile ondulate pot fi fabricate intr-o mare varietate de dimensiuni si pot fi fie cu un singur, dublu sau chiar cu pereti tripli pentru o mai mare protectie. Cutiile ondulate pot fi utilizate pentru a impacheta o multime de produse diferite, facandu-le a fi printre cele mai flexibile optiuni de ambalare de pe piata astazi.

Produsele de pe site-ul ipack.ro nu consta doar in cutii transport, ci si tuburi carton, banda adeziva, folie cu bule, coltar din polietilena expandata si multe alte produse si accesorii care pot ajuta la imbunatatirea sigurantei in timpul unui transport.

Clientii care apeleaza la ipack.ro beneficiaza de produse 100% fiabile in materie de transport, iar preturile sunt printre cele mai avantajoase.