Cum alegi stilul potrivit de rochie de mireasă pentru tine | edenbride.ro

Spread the love

Când știi ce să cauți, este mult mai ușor să găseșți rochia de mireasă potrivită. Iată cum să îți dai seama ce modele de rochii sunt cele mai bune pentru tipul tău de corp. Când îți cauți rochia de mireasă perfectă, vrei ceva care să-ți flateze corpul și să evidențieze toate trăsăturile tale cele mai frumoase. Există un stil de rochii de mireasă pentru toată lumea, indiferent dacă aveți o formă de clepsidră, triunghiulară sau ovală. Înțelegem că căutarea unei rochii de mireasă ar putea simți ca și cum ai căuta un ac într-un car de fân, cu atât de multe modele, forme și dimensiuni diferite din care să alegi.

Așadar, pentru a vă ajuta să vă restrângeți opțiunile, am făcut câteva cercetări pentru a vedea care modele sunt cele mai măgulitoare pentru tipul dumneavoastră de corp și ce tendințe ar trebui să evitați.

Rochia se alege în funcție de forma corpului

–        Miresele cu un tip de corp de clepsidră au adesea o talie mai îngustă, șolduri mai largi și un bust mai mare. Pentru că este curbat și ai una dintre cele mai dorite forme ale corpului, haideți să aruncăm o privire la cele mai bune modalități de a vă etala bunurile.

Evita: Deoarece bustul și șoldurile tale sunt deja bine echilibrate, este de preferat să nu le mai adaugi greutate.

Rochia de bal, rochiile imperiu și în stil prințesă cu fuste mai largi ar trebui evitate, deoarece te pot face să pari mai mare în aceste zone și sunt mai puțin atractive pentru silueta ta. În schimb, căutați rochii de mireasă 2022 cu o formă sau un design de sirenă care să îmbrățișeze și să scoată în evidență acele curbe frumoase.

–        Forma de pară

Formă corpului de pară se caracterizează prin șolduri mai mari decât zona sânilor și o talie distinctă. Cu o formă minusculă și îngustă, s-ar putea să ai gâtul și umerii foarte feminini și să fii mai mică în zona pieptului.

Evită modelele de rochii imperiu, deoarece ți-ar putea masca forma delicată și ar putea crea impresia că eșți mai mare.

Căutați rochii de mireasă pentru o siluetă elegantă sau o rochie de tip sirenă. Rochiile fără mâneci vă pot ajuta, de asemenea, să vă echilibrați umerii mai mici și șoldurile mai mari.

–        Forma triunghi

Aveți o formă de triunghi dacă umerii și partea superioară a corpului sunt proporțional mai mari decât partea inferioară a corpului. O formă de coloană este definită de umerii largi, o talie mai îngustă și șoldurile mai mici.

Evită rochiile fără bretele, fără umeri sau pe gât, deoarece acestea vor atrage atenția asupra umerilor tăi mari și te vor face să arăți disproporționat.

Căutați un design simetric sau cu decolteu în V care completează perfect forma triunghiului inversat. Bretelele și mânecile mai pline îți îmbunătățesc, de asemenea, fizicul.

–        Forma ovală

Miresele cu un bust mai mare, șolduri înguste și un trunchi mai plin au o formă de corp ovală, adesea cunoscută sub numele de forma corpului de măr. Trunchiul este mai rotunjit, în timp ce picioarele și membrele sunt de obicei subțiri.

Evitați: rochiile cu gât înalt care vă vor scufunda în zona sânilor, lăsând celelalte zone mai puțin definite.

Căutați modele precum rochii empire sau în linie A care au o formă ușoară sau dreaptă.