Rochii de mireasa cu spatele gol – de ce sunt senzuale?

Spread the love

Orice viitoare mireasă își dorește în ziua nunții să fie cea mai frumoasă apariție

și să impresioneze prin aspectul și stilul său. Iar dacă ar fi să întrebăm miresele cum și-au ales rochia de mireasă modernă sau ce i-a impresionat pe parteneri cel mai mult atunci când și-au surprins iubita în rochia aleasă, cele mai multe persoane vor afirma dorința și aspectul senzual pe care îl oferă anumite modele.

Rochiile de mireasă cu spatele gol sunt considerate atât de designerii vestimentari, cât și de miri și mirese, drept cele mai senzuale rochii festive. Vei găsi și explicația în rândurile următoare.

De ce sunt senzuale rochiile de mireasă cu spatele gol?

Pentru o mireasă încrezătoare este o decizie emblematică alegerea unui model de rochie care să lase la vedere cele mai sexy porțiuni ale corpului. Printre acestea putem include zona bustului completată de un decolteu adânc, zona taliei, picioarele și, nu în cele din urmă, spatele. Fiecare mireasă este unică în felul ei, ceea ce înseamnă că, unele vor lăsa mai mult la vedere ca altele.

Totuși, rochia de mireasă cu spatele gol își oferă șansa de a fi elegantă, sexy, dar totuși nu și vulgară. Și sunt o mulțime de modele care îndeplinesc cu succes această viziune. Ca de exemplu, poți alege un model de rochie care are un decolteu mic sau tip bărcuță, alături de o rochie cu spatele gol și decolteu în V, până la jumătatea distanței dintre umeri și șolduri, pentru o rochie cu spatele gol până la șold, dar care dispune de o pânză delicată din dantelă, transparentă, completată de o închidere cu butoni. Sigur, acestea sunt doar câteva opțiuni și există inclusiv rochii de mireasă îndrăznețe care lasă efectiv pielea la vedere.

De aceea, aceste rochii de mireasă cu spatele gol sunt considerate a fi senzuale, data fiind ușurința cu care îmbină eleganța și sex-appealul unei femei romantice, îndrăznețe.

Ce am nevoie ca să pot purta o rochie de mireasă cu spatele gol?

Dincolo de faptul că nu ai nevoie de prea mult curaj ca să porți o astfel de rochie, mai ales că există astăzi tot felul de modele care-ți oferă inclusiv iluzia aparentă de spate gol, dar nu pun pielea în evidență în mod direct, deci poți îndrăzni să porți și tu o astfel de rochie chiar dacă în general, stilul tău vestimentar este mai conservator, există și câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere.

Ca de exemplu, cu cât spatele va fi mai evident prin intermediul modelului ales, cu atât va trebui să te asiguri că pielea este mai curată. Dacă pielea ta este predispusă la acnee sau la orice alte imperfecțiuni, cel mai bine e să alegi o rochie de mireasă cu spatele gol și pânză de efect, care să mascheze toate acele imperfecțiuni sau o astfel de rochie care să lase doar mici porțiuni la vedere.

 

Mai apoi, spatele gol și detaliile rochiei se vor pune cu succes în evidență în momentul în care vei alege o coafură cu părul prins, de exemplu, un coc din bucle, fie atunci când vei opta pentru o coafură pe-o parte, care va lăsa spatele la vedere. Un voal mic sau o voaletă (accesoriu de păr ce înlocuiește voalul clasic al miresei) vor fi de asemenea potrivite.

 

Și în ceea ce privește alegerea accesoriilor va trebui să fii atentă, pentru că ele ar trebui să complimenteze spatele gol și rochia de ansamblu, nu să-i fure din strălucire. De aceea, cele mai potrivite accesorii sunt cele finuțe, de mici dimensiuni, precum: cerceii ușor alungiți sau tip pernă, un colier din perle sau colier subțiere, brățară cu cristale mici etc.