De ce sa iti cumperi o cada freestanding?

Spread the love

Este greu de invins sentimentul de lux de a veni acasa dupa o zi lunga de munca si de a te inmuia relaxat intr-o cada. Atunci cand remodelati, intrebarea dificila este daca sa alegeti o cada de baie independenta pentru a spori acest sentiment. Frumoase, atragatoare si care transmit un sentiment de lux, cazile de baie independente au multe de oferit. Asta nu inseamna, totusi, ca acestea sunt intotdeauna cea mai buna alegere. Renovati o baie si cautati sa cumparati cazi de baie, intrebandu-va pe care sa o alegeti? Alegerea actualizarii corecte a cazii de baie se dovedeste dificila? In acest caz, iata cateva informatii menite sa va ajute sa luati o decizie. Atunci cand va ganditi sa adaugati o noua cada de baie, luati in considerare aceste argumente pro si contra modelelor independente. Noi recomandam o cada freestanding de la goodbath.ro .

Avantajele unei cazi freestanding

Proiectate pentru a sta singure, mai degraba decat pentru a fi ascunse intr-un colt al baii, cazile de baie independente sunt disponibile intr-o varietate de stiluri. De la modelul clasic cu picior, care aminteste de trecut, pana la varietatile netede, sculptate, populare in stilul modern, fiecare cada de baie independenta este speciala. Iata cateva dintre avantajele specifice ale utilizarii lor in bai:

Atractie de lux. Intra intr-o baie cu o cada de baie independenta si nu ai cum sa nu-i observi frumusetea. Deoarece cazile de baie independente trebuie sa fie amplasate in bai cu spatiu suficient pentru a le gazdui, acestea sunt caracteristici distinctive ale bailor mari si luxoase. Acestea sunt frumoase, reprezinta o declaratie puternica si imbunatatesc experienta din baie. Cazile de baie independente sunt disponibile in diferite stiluri, de la formele moderne de ou la modelele vintage cu picioare in forma de gheara. Deoarece nu sunt limitate de constrangerile impuse de peretii laterali, acestea pot crea o declaratie de design mai puternica si mai puternica decat modelele incorporate.

Usor de instalat. Un alt avantaj al unei cazi de baie independente este usurinta cu care poate fi instalata.

Cada de baie nu mai este doar un simplu mijloc de spalare. Din ce in ce mai mult, acesta este ales pentru caracteristicile specifice de confort si de lux care il pot transforma intr-o mica oaza de bunastare. Cada de baie incorporata este solutia perfecta pentru oricine cauta o experienta de lux intr-un spatiu mic: sa aruncam o privire la diferitele tipuri impreuna. Cazile de baie incorporate sunt definite ca fiind cele care impart o parte cu camera, aderand la perete din motive estetice sau de spatiu. Aceasta solutie de design functional si elegant ofera o selectie practic infinita de modele si stiluri pe piata.

Bai incorporate: cu un efect de spa garantat

Nu conteaza daca cada de baie este construita intr-o structura de zidarie sau chiar in podea. Important este sa va lasati vrajiti de luxul si confortul unei cazi de baie concepute special pentru a promova relaxarea si confortul. Avantajul acestor modele este ca se integreaza perfect in mediul inconjurator, tocmai pentru ca sunt incorporate in perete sau in faianta.